GEEF ALTIJD JE GRENZEN AAN, DAN KAN EEN ANDER ZICH HIER BINNEN VRIJ BEWEGEN  
 

Collectief een vertrouwenspersoon inhuren.

Er zijn verschillende manieren waarop u een externe vertrouwenspersoon kunt inhuren. Veel bedrijven kiezen ervoor om een individueel contract af te sluiten met een externe vertrouwenspersoon echter zien met name de wat kleinere bedrijven enorm op tegen het extra werk en de bijkomende kosten.


Dit zou een goede reden kunnen zijn om gezamenlijk met collega ondernemers een collectief contract af te sluiten met een externe vertrouwenspersoon, een ondernemers en of winkeliersvereniging zou hierin voor u een voortrekkers rol kunnen gaan spelen.


Collectieve inhuur biedt verschillende voordelen.


Als u een collectief contract afsluit met een externe vertrouwenspersoon, zijn de kosten lager en  garandeert collectieve inhuur dat dezelfde normen en waarden van toepassing zijn voor alle werknemers van de aangesloten bedrijven. Dit betekent dat er een uniforme aanpak is voor het oplossen van kwesties zoals ongepast gedrag, ongewenste taalgebruik en seksuele intimidatie.


Het inhuren van een externe vertrouwenspersoon is een goede stap voor bedrijven die ervoor willen zorgen dat hun werkomgeving veilig en respectvol is. Collectieve inhuur biedt veel voordelen en kan ervoor zorgen dat uw bedrijf een omgeving creëert waarin iedereen zich comfortabel en veilig voelt.


Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we samen uw wensen en verwachtingen kunnen bespreken. 


 
E-mailen
Map
Info