GEEF ALTIJD JE GRENZEN AAN, DAN KAN EEN ANDER ZICH HIER BINNEN VRIJ BEWEGEN  
 

Nieuws


Terug naar overzicht

23-07-2024

Cvvp introduceert het nieuwe keurmerk voor de vertrouwenspersoon

Certificering voor Vertrouwenspersonen (CvVp), zet zich in voor het creëren van een werkomgeving waar integriteit, respect en vertrouwen centraal staan
Bij CvVp heeft men een passie voor het ondersteunen van organisaties en individuen bij het opbouwen van een cultuur van vertrouwen en veiligheid.

Men is verheugt om het nieuwe keurmerk voor vertrouwenspersonen te introduceren, een initiatief dat is ontworpen om de deskundigheid en ervaring van de vertrouwenspersonen te erkennen en te bevorderen.
Het huidige certificeringsproces voor vertrouwenspersonen legt volgens ons het Cvvp een eenzijdige nadruk op formele trainingen in de vorm van bij- en nascholingsverplichtingen, met minimale erkenning voor opgedane praktijkervaring en kennis.

Bij het Cvvp geloofd men echter dat een evenwichtige benadering essentieel is, waarbij zowel formele trainingen als praktijkervaring worden gewaardeerd.
Daarom streeft het Cvvp naar een nieuw keurmerk dat de diversiteit en diepte van de ervaring van de vertrouwenspersonen weerspiegelt.
voor meer informatie kijk op; www.keurmerkvertrouwenspersoon.nl



Terug naar overzicht


 

 
E-mailen
Map
Info